Tervetuloa

Olet lämpimästi tervetullut Virtuaalisen Varsa-arvioinnin kotisivuille. Varsa-arvioinnit on suunnattu kaiken karvaisille virtuaalikaviokkaille, karvoihin katsomatta. Tämä kaiken rotuisten varsojen virtuaalinen varsa-arviointi avattiin virallisesti vuoden 2015 kesäkuussa. Pyrimme varsojen arvioinnin yhteydessä myös tukemaan kaiken rotuisten varsojen kasvattajia, ja järjestämään mukavaa yhteistä toimintaa mahdollisimman monipuolisesti. Varsa-arviointia pystyssä pitää täysin vapaaehtoisesti mukana pyörivä porukka. Varsa-arvioinnin yhteyteen on tulossa vuoden 2016 aikana valmistuva Valmennushalli, foorumi, jolla pystyy kätevästi vaihtamaan valmennuksia muiden ihmisten kanssa. Jos olet kiinnostunut liittymään avustavaan poppooseen, ole yhteydessä sivujen päivityksestä vastaaviin henkilöihin.

Pyrimme järjestämään mukavaa yhteistä ohjelmaa virtuaalisten varsojen omistajille. Kaikki sivuilla esiintyvä toiminta järjestetään pääasiassa yhdestä neljään vuotiaille varsoille. Tärkeimpänä tilaisuutena pidetään kerran kuussa järjestettävää, leikkimielistä nuorten varsojen arviointitilaisuutta. Arviointitilaisuudesta on mahdollista saada VAR-palkintoja. Arviointitilaisuuden luonteesta voit lukea lisää Varsa-arviointi kohdasta. Jo palkitut varsat voit käydä katsomassa Palkitut-osiosta. Varsojen arvioinnin lisäksi järjestetään kuitenkin myös muuta ohjelmaa, muun muassa tamma- ja varsanäyttelyitä sekä Kyvyt Esiin-tilaisuuksia. Jotta myös kasvattajat kiinnostuisivat varsa-arvioinneista, vuoden lopussa palkitaan kasvattaja, jonka kasvattamat varsat ovat pärjänneet parhaiten varsa-arvioineissa.

Oletko valmis liittymään mukaan apujoukkoihin?


Oletko kiinnostunut auttamaan meitä sivujen ylläpidon kanssa? Tarvitsemme mukaan henkilöitä, jotka ovat innokkaita järjestämään erilaisia tapahtumia. Lisäksi tarvitsemme pisteyttäjiä pelkän varsa-arvioinnin puolelle. Myös kuvasponsorit ovat tervetulleita mukaan! Jos sinulla siis löytyy varsa-aiheisia kuvia, oli kyseessä sitten maitovarsa tai nelivuotias, lähetä kuvasi nimen tai VRL-tunnuksen kera ylläpidon sähköpostiin. Lähetä viestiä apujoukkoihin tai sponsorointiin liittyen aiheeseen liittyvällä otsikolla ylläpidon sähköpostiosoitteeseen. Myös muut, ei niin kiireelliset, mieltä askarruttavat kysymykset on mahdollista lähettää sähköpostitse!

Ylläpidon tämän hetkinen sähköpostiosoite kopotti@altervista.org

Ulkoasu © K.K. / Ulkoasun kuvat © VRL-06066 / Kaiken muun ellei toisin mainita © Virtuaalinen Varsa-arviointi